onsdag den 31. marts 2010

Sommerkjole og et lille peak

Den første ren retro sommerkjole fra min hånd. Kjolen er syet i det smukkeste lyserøde stof med gule blomster og det blå fuglestof. Kantebåndet er hvidt med små sorte prikker og nederst på kjolen har jeg syet et bredt zigzag bånd for at samle farverne lidt. Knappen er stor og lyserød plastik og syet på med gult tråd.

Har gået hele formiddagen og ventet på posten og da han kom, havde han ikke det med, jeg gik og ventede på...æv...æv. Jeg er nemlig i gang med et nyt æskeprojekt og Postmand Per skulle have bragt mig prikken over iét til mine æsker. Her får I et lille peak og resten af æsken/æskerne må så vente med en fremvisning :o)

tirsdag den 30. marts 2010

Ny inspiration

Jeg har siddet og bladret alle mine gamle BoligLiv igennem....har dem tilbage til 2005. Så var det, at jeg fandt et tillæg til bladet fra 2007 og blev vildt inspireret. Her er nemlig en kort artikel om Barbara Werner (medindehaver af Holly Golightly). Hun har bl.a. indrettet sin stue med gamle amerikanse designklassikere, puder fra Creme de la creme a la Edgar og kunst af Anika Lori. Super smukt hvis du spørger mig....

Ps. Jeg må altså til at lave nogle flere puder!
Pps. Måske man skulle forsøge sig med de små svampe på bordet...
Ppps. Gad vide hvad manden min siger til, hvis jeg prøver at eksperimentere med vores sofabord og noget bladguld?

mandag den 29. marts 2010

Sommer-shopping

Hvor er den første rigtige feriedag altså bare fantastisk :o)
I dag har vi fået handlet lidt ind til Thereses forårs/sommergarderobe. Det blev til et par sandaler fra Angulus, en fin kortærmet Rohde tunika i det smukke liberty ( - 40% hos den lokale :o) og et par super seje diva-solbriller fra H&M.

lørdag den 27. marts 2010

Med inspiration fra Bolig Liv

Jeg har klippet og syet dette lille fine blomsterspænde til Therese. Ideen fik jeg fra det sidste nummer af Bolig Liv, hvor der var mange gode ideer og opskrifter til patchwork med fem og sekskanter.
Jeg har dog valgt at lave sekskanterne til spændet over kraftigt karton, da jeg synes det stiver meget bedre af. Bagpå har jeg limet filt og en almindelig hårnål.

fredag den 26. marts 2010

Den heldige vinder er....

Så blev det den 26. marts og vinderen af de to Maileg-harer er trukket. Denne gang blev det Therese, som fik lov at trække en seddel med et nr. fra skålen. Nummeret svarer så til et navn på kommentarlisten....og når jeg tæller mig frem, så bliver det.... Da..da..daaaaa....

Mia fra Made by Mia Hansen.....som har lod nr. 26.

Vil du være sød at maile mig din adresse på ann.shina.kabel.wadland@skolekom.dk

torsdag den 25. marts 2010

...og pudesamlingen vokser

Jeg har syet endnu en pude til den voksende samling. Denne gang er den syet af nogle lapper, som indgik i en byttehandel med Helle fra en fugl i hånden. Manden min synes godt nok, den er noget tøset, men indtil videre får den lov at blive.

onsdag den 24. marts 2010

"Kaninen på ærten"

I dag har jeg syet madrasser til Thereses kaniner. Madrasserne er syet af både nye og gamle retrostoffer og indmaden er 1 cm. tykt skumgummi. Temaet er "Kaninen på ærten" og se bare hvor fint de kommer til at ligge. Sove, bliver måske ikke så nemt, for der er selvfølgelig gemt en ært mellem alt det bløde :o)

tirsdag den 23. marts 2010

Klippe-klistre

Har klippe-klistret lidt og inspirationen fra Rie Elise er vist ikke til at tage fejl af.



mandag den 22. marts 2010

Retrofugle og "Rema-liberty"

For et stykke tid siden fik jeg jo fat i det her søde retrstof med blomster og fugle. Jeg byttede lidt væk og har ellers gået og spekuleret over, hvad jeg skulle gøre med resten.
Her i weekenden blev det så, sammen med noget fint blomstret stof fra Stof2000, til denne pude.





Var selvfølgelig også omkring Rema1000 i dag og hamstre lidt billigt "a la liberty" stof.

søndag den 21. marts 2010

Hurtig Give away

Påskedreng og påskepige fra Maileg trænger til et hjem, hvor de vil få mulighed for at komme ud af æsken og ud i lyset. Har du et hjem til dem, kan du vinde de to sådan her:

1 lod...skriv en kommentar til indlægget.
2 lodder...lav et link fra din blog til min blog med et billede af påskeparret.
3 lodder...Bliv fast læser her på bloggen.

Vinderen trækkes fredag den 26. marts om eftermiddagen.

lørdag den 20. marts 2010

Forårets smukke vandblå farver

Mine yndlingsfarver er bl.a. forskellige nuancer af blå og derfor ser jeg selvfølgelig frem til, at foråret bliver fyldt med en palet af vandblå farver.
Jeg har været en tur forbi urbis.dk og fundet lidt boliginspiration. Herhjemme er jeg også gået i det blå kreativitetshjørne, men mere om det senere.

fredag den 19. marts 2010

DIY til et moderne påskeæg

Jeg er jo egentlig ikke til påskepynt a la kyllinger, harer og den slags. Men nu, hvor jeg har fundet min indre kreakvinde frem, tænkte jeg, at jeg da ville forsøge mig med lidt pynt til højtiden.
Det er blevet til en forening af det naturlige og det kunstige mixet sammen i et æg.

Her får du en DIY, hvis du også vil prøve.

Jeg har brugt snor fra Stof2000, klart flydende lim, fuglesand og grillspyd i træ. Det smarte ved at bruge et grillspyd er, at det gør det lettere at styre ægget mens du pensler med lim og ruller det i sandet. Samtidig laver det også et hul, hvor du hælder en klat lim i og sætter snoren fast.

torsdag den 18. marts 2010

Har jeg ægge set dem før?

I dag bevægede jeg mig endnu en gang ud på genbrugsmarkedet. Her fik jeg bl.a. købt lidt broderigarn, til et lille projekt jeg går og sysler med.
Lige som jeg skulle til at forlade butikken, fik jeg øje på disse plastikæg. Måske er det bare mig, men jeg synes altså, jeg har set sådan nogle før. Anyway...de er da sjove og de kom selvfølgelig med hjem.

onsdag den 17. marts 2010

Sunshine award

Jeg er så heldig, at jeg har fået en award af Tine fra en Kreaholics bekendelser. Tine skrev om mig:

- Shina siger selv, at hun er nybegynder i det kreative, men det synes jeg nu ikke, man kan se. Hun laver så mange flotte ting, og har også tit nogle lidt anderledes ideer. Det er rart, at det hele ikke ligner hinanden her i blogland.

Tusind tak for de fine ord Tine :o)

Reglerne for denne Sunshine award er følgende:

Put the logo on your blog or within your post
Pass the award to 12 bloggers, and link the nominees within your post
Let them know they received this award by commenting their blogs
Share the love and link to the person from whom you received the award from

Jeg vil, som de fleste andre og selv om det er svært, skære antallet af modtagere lidt ned og har derfor valgt 3, som jeg gerne vil give awarden videre til. Det er tre meget kreative og inspirerende kvinder, og det er tre, som jeg absolut må besøge, hver gang de har nye indlæg på bloggen.

Badelma-badutski: Christinas blog er flot, kreativ og meget inspirerende. Hun syr bl.a. fantastiske tasker, puder og laver smukke keramiksmykker. Christina er også en haj ud i indretning.

Mit RUM: Tenna har bare rigtig god sans for at style og sætte sammen. Hun har den yndigste datter og har ofte gjort nogle flotte og inspirerende fund. Tennas blog er super inspirerende og hun er så god til at lægge søde kommentarer.

Babykuller og kriller i fingrene: Mette har en æstetisk smuk blog. Den er fyldt med lækre billeder og gode ideer. Hun syr, maler møbler og indretter og det er alt sammen super inspirerende.

Jeg håber I vil modtage awarden :o)

tirsdag den 16. marts 2010

Dyrebart kunst

Hjemme hos os har vi ikke dyrt kunst på væggene...men vi har dyrebart kunst i stedet. Vi har nemlig fortrinsvis børnenes kunst hængende eller stående rundt omkring. Jeg synes, det er fantastiske værker de har begået...de er naivistiske, ærlige og klare i både udtryk og farver. Samtidig er der knyttet en historie til hvert billede, som da Thore malede sin familie i 0. klasse.

Eller da han malede sin legekammerat, Anne, i børnehaven.


Therese har også føjet til samlingen med sit bud på et familiebillede.


Ja, og så er der selvfølgelig også abstrakt kunst og selvportrætter imellem.

søndag den 14. marts 2010

Sekskant-patchwork nu på pude

Har siddet og hygget mig med at patchworke med nål og tråd. Det er super afslappende, men også lidt tidskrævende. Nå, men resultatet blev denne lille pude, som lyser så fint op i lænestolen.

Patchwork set fra den pæne side....

...Og fra den knap så pæne.

lørdag den 13. marts 2010

Sekskant-patchwork-kasse

Så fik jeg sekskant-patchworket en Nettokasse, som jeg blev inspireret til i Daisy-inlægget. Jeg har klippet en masse sekskanter af Rie Elise Larsen papir og limet det på kassen med en god tyk limstift. Hullerne er lavet med en nål og derefter en stikkepind (måske man skulle investere i en hultang) og båndet er fra Søstrene. Det skifter højst sandsynligt farve til mørkelilla.

torsdag den 11. marts 2010

Retrostof, retrofund og lidt Anna & Clara

I dag har jeg shoppet lidt i et par genbrugsbutikker...er vist ved at blive bidt af det :o) Jeg fandt bl.a. et dynebetræk i blå farver med fugle og blomster til sølle 10 kr. og et par nye fine hæklede grydelapper til 2 kr.


Var også lige et smut i Søsterne Grene, hvor jeg bl.a. puttede en pakke med papirark i forskellige mønstre, farvede fjer og piberensere i kurven. Så har børnene og jeg lidt sjovt krea her til weekenden.

Sidst men ikke mindst var der stof fra Lullaby (Ulla) i min postkasse, da jeg kom hjem fra arbejde...dejligt.

tirsdag den 9. marts 2010

Vild med Daisy


Jeg sidder lige og genlæser Andrea Larssons bog...Indret med tapeter...igen, igen og jeg bliver super inspireret som sædvanlig. Selv om bogen efterhånden har et par år på bagen, så er den stadig rigtig meget aktuel. Den er proppet med skønne tapeter, smukke æsker og farverige rum og et af bogens billeder, får mig da lige til at komme i tanke om, at jeg da helt sikkert skal sekskant-patchworke på en af mine Netto-kasser.
I det hele taget er jeg ret vild med den Larssonske stil og Daisy stilen. Et af forårets ønsker er netop en Daisy-ting, nemlig halskæden her:

mandag den 8. marts 2010

Kasser i massevis


Jeg går, som så mange her i blog-land, og sysler med kasser og papir/tapet. Har selvfølgelig også været i Netto og erhvervet mig et lille lager af kasser med vippelåg, så jeg kan gå dygtige Andrea Larsson en smule i bedene :o)Alligevel kunne jeg ikke dy mig, da jeg så House Doctors skønne æsker i en lokal butik. Måtte da bare eje disse fire, så de kan skabe en smule afveksling i og på alle reolerne med bøger.

lørdag den 6. marts 2010

Grå...den nye sorte

I går købte jeg et par smukke Louise Kragh dråbeørenringe i forårets modefarve grå. Jeg er helt vild med kombinationen grå og guld. De var sat ned til halv pris og derfor noget af et fund.

Jeg købte også en super skøn neglelak i grå. Neglelakken er fra essie, som er en god kvalitetslak til kun 125 kr. og de fås i næææsten en trillion forskellige farver. Jeg skal helt sikkert have den neon-orange også. Du kan se og købe essie her.